Datum in ura:

11.12. 2015

19:00 -

Lokacija:

Dvorana Smelt

Tbilisijska 83, 1000 Ljubljana

Vodi:

Cristy Žmahar

Prispevek:

Dogodek je brezplačen.

VELIKI DOGODEK leta ob izidu knjige Nebesa ne pozabijo & knjižice Nebesa navdihujejo

Brezplačno – Prijave obvezne

MI & TISOČ ANGELOV – PRAVLJIČNI VEČER OB VELIKI PREDSTAVITIVI
DVEH NOVIH KNJIŽNIH DIAMANTOV

Čudežne možnosti trkajo na vrata. In, ko jih boste odprli, bodo pred njimi stala Nebesa – vsi tisti, ki vas nikoli niso pozabili.

Cristy Žmahar, avtorica duhovnih knjižnih uspešnic tokrat  z veliko brezplačno predstavitvijo in ekskluzivnim dogodkom predstavlja kar dva nova knjižna diamanta, spisana iz srca, posuta z zvezdnih prahom upanja, pripravljena, da objameta vaša srca. Eno leto po tem, ko je Cristy vzela dih polni dvorani Smelt z ganljivo predstavitvijo takratne knjige, ki daje izjemno veliko upanja v časih, ko se ga potrebuje, je vse pripravljeno, da Nebesa znova zapojejo, tokrat v novih notah ljubezni. In zopet, nebeška obljuba je dana. Obljuba o tem, da boste doživeli večer, ki vam lahko spremeni življenje.

Večer se bo začel s skrivnostno gostjo in njeno ganljivo zgodbo skozi glasbo, v kateri bo razkrila svoje spoznanje o tem, da je Nebesa niso pozabila. Njena zgodba vam bo pokazala, da lahko vsak v temi najde pot proti svetlobi… Nato sledi večer s Cristy; večer nebeških sporočil in zgodba upanja, ki bo pozdravila vse, kar je do sedaj rezalo v vaše srce. Nato se vas bodo angeli dotaknili na prav poseben način, ko bodo zapela dekleta, ki so Slovenijo osvojila na “Slovenija ima talent” in katera s svojimi čudovitimi glasovi božajo vse, ki jih imajo priložnost slišati. Konec pravljičnega večera bo pa naznanila velika meditacija “Zvezdni prah želja za leto 2016”. Odprli bomo srca. Se povezali. In svetlobi pokazali pot. Pot do vseh možnosti in ljubezni. Kajti pripravljeni smo na ta trenutek…

In vse pod okriljem dveh novih knjižnih stvaritev, ki sta okronali delo Cristy Žmahar. Spoznajte ju…

NEBESA NAVDIHUJEJO

222 življenjskih sporočil, ki te vsak dan navdihujejo in puščajo zlato sled vodstva Nebes
222 invokacij zvezdnega prahu, ki ti blagoslavlja življenje

V rokah bodo tisti, ki iščejo  magični navdih svojega življenja, držali knjižico Nebesa navdihujejo. Knjižico, ki so jo navdihnila Nebesa, da se ga dotaknejo. Dotik Nebes, ko se na zemeljskem popotovanju znajdeš v dvomu človeškega obstoja. Takrat malce postani in poglej v Nebo. Zapri oči in začuti v srcu Nebesa. Vprašaj jih za nit modrosti. Kaj ti svetujejo, da ponovno zasiješ, ko se zdi, da so ti sonce zastrli oblaki?

Nato preprosto odpri knjižico in preberi odgovor. Začuti njegovo resnico in mu z zaupanjem sledi. Včasih te bo sporočilo nagovorilo, da mu sledi takoj, ali pa te bo kot skrbna mama opozorilo na preizkušnje, ki jih lahko premagaš z nekaj lahkotnimi koraki po navodilih Nebes, ki ti bodo začrtala uspešne poti. Vsako sporočilo je navdihnila magija Nebes, ki ti bo odprla vrata misli in srca. Da si boš dovolil(-a) verjeti … v vse.

Na dnu vsakega sporočila te čaka čisto prava invokacija, mala čarovnija, lahko ji rečeš tudi čarobni urok, zapisali smo ga kot »navdih«. Povezal te bo z energijo sporočila in ti dal krila, ki ti bodo pomagala poleteti daleč in visoko. Nebesa so tukaj, da te navdihnejo. Sporočil v knjižici je 222. Zakaj toliko? Ker je to angelsko število upanja, navdiha … Upanja, ki ga nosiš vedno s  seboj …Na barvastih listih v objemu pisanih metuljev, ki ti bodo kazali pot naprej..

Naj se čarovnija začne …

In srčna stvaritev, ki vas bo spremenila za vedno…

NEBESA NE POZABIJO
… ali česa nas učijo tisti, ki so nekoč hodili po Zemlji, danes pa svetijo v Nebesih …
11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb
1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo
Nekoč je hodila po Zemlji, sedaj sveti v Nebesih. Za časa fizičnega življenja je bila za mnoge le tiha miška, a zame grom ljubezni. Zaščitnica, ki me je čuvala kot najbolj buden angel varuh, a jaz sem ji rekla preprosto mama. Velikokrat mi je odpirala oči, a ko je zaprla svoje in padla v večni spanec, mi je strla srce. Vendar sedaj vem, da mi ga je hkrati tako zelo odprla. Žalost, ki je napisala najino prvo zgodbo in knjigo, je pozdravila mnoge. Sedaj je mama vzela v roke nebeško slušalko, da pokliče znova. Ne samo mene. Ampak tudi vse, ki bodo vzeli v roke to nebeško knjigo.
Nekoč človek, danes sijoča duša, moja sorodna duša, je spregovorila o spoznanjih, ki begajo številne človeške misli. Odgovorila je na vprašanja, ki si jih je prej zastavljala, a sedaj pozna odgovore nanje. Odgovore, ki bi jih rada predala vsem bralcem, iskalcem nebeške niti sreče na Zemlji, ki jo bo tkala z mojo pomočjo, vse dokler ne bomo skupaj ugledali čudovite odeje ljubezni in smislov.
Z nebeško mamo sva spregovorili o:
spoznanjih in lekcijah življenja na Zemlji,
ljubezni in odnosih,
premagovanju karmičnih prijemov, težkih čustev in razmišljanj,
brezmejnih možnostih in ustvarjanju,
materialnem in duhovnem bogastvu,
premagovanju iluzij, da bi nam lahko resnica razsvetljevala obraz,
Nebesih in življenju v čudovitem svetu onostranstva,
spoznanjih o nebeški pomoči, ki je vedno na voljo in ki kliče mnoge, da jo sprejmejo, in
o nebeških sporočilih za svet in njegovo briljantno prihodnost.
O sporočilih o 11 področjih življenja, o 11 premaganih iluzijah za 1 ljubezen za posameznika in svet. Da, Ona je s seboj prinesla številna sporočila iz Nebes. Postala je njihova glasnica, da bi mnogi spoznali, da Nebesa nikoli ne pozabijo … na nas. Odprli bomo vrata spoznanj in si morda za vedno spremenili življenje.
In skozi to popotovanje nas čakajo prelepe in navdihujoče nagrade, ki se bodo razkrile vsakič, ko bo skrbna mama spregovorila: »Naj ti povem zgodbo …« Takrat boste odpeljani v svet zgodb, ki božajo, zdravijo in dajejo upanje. Zato te knjige … ne boste nikoli pozabili.
Ljubezen iz Nebes je prišepnila: »Naj ti povem zgodbo…« Zemlja je prisluhnila.
Samo na predstavitvi bosta ta dva diamanta na voljo po promocijski nebeški ponudbi:
KNJIŽICA NEBESA NAVDIHUJEJO ……………….. 13,99 EUR (redna cena 18,99 eur)
KNJIGA NEBESA NE POZABIJO ……………………23,99 EUR (redna cena 28,99 eur)
BOŽIČNA PRAVLJICA – VELIKI KOMPLET KNJIŽICE + KNJIGE ZA SAMO 35,00 EUR (REDNA CENA 47,98 EUR)
In prejmite svoje edinstveno sporočilo v vaš kupljeni izvod knjig. Sporočila, ki jih zapiše za vas Cristy s pomočjo  vaših angelov in ga dopolni s svojim podpisom…

Glasbene gostje večera: GLASBENA SKUPINA M.J.A.V.
Štiri dekleta, ki niso samo glasbenice s čudovitimi glasovi, ki bodo ta večer približale Nebesa Zemlji, ampak so tudi tiste, ki ljubijo svoje angele in tega ne skrivajo. To se občuti v vsaki zapeti noti in njihov nastop bo napev, ki bo božal vaša ušesa in dušo. Prepustili se boste lepim melodijam, pa tudi besedilom, ki dajejo upanje in spodbujajo za v naprej. Kajti, vse čemur prisluhnemo, postane del nas. In M.J.A.V.-kice predajajo angelska sporočila. Kajti to bo prav poseben večer. Dekleta tvorijo nit prijateljstva tudi s Cristy in skupaj bodo ustarile pravo božično pravljico le za vas.
Veliki zaključek z meditacijo “Zvezdni prah želja za leto 2016”.
Na takih večerih se odpirajo nove možnosti. Povezava ljudi je bila vedno najmočnejši most med Nebesi in Zemljo. Cristy je kot uspešna avtorica, pa tudi kot izjemna učiteljica meditacije, s takšnimi meditativnimi popotovanji mnogim pokazala pot proti svetlobi takrat, ko se jim je zdelo, da so v temi. Solze ganjenosti in sreče so lansko leto polnile srca z željami, za katere so mnogi mislili, da so jih že pozabili. Ne odpovejte se upanju za svojo pravljično prihodnost, kajti ta večer bo Cristy za vas odprla te možnosti. Vam pokazala ta most in nanj stopila skupaj z vami. Ugotovili boste, da je to trden most. Vse vaše sanje bodo ponovno dobile krila in poletele v uspešno in ljubezni polno leto 2016. Bodite del te spremembe.
Dobrodošli na večeru, na tem velikem dogodku leta. Vsi, ki so ga že doživeli, so o njem govorili dolgo. Tokrat še korak dlje…
Skrivnostna zgodba not ljubezni. Velika otvoritev, ki vam bo vzela dih in pokazala, da Nebesa ne pozabljajo… Veliko sporočilo Cristy za vas, meditacija izpolnjeih sanj in angelske glasbene gostje…
Pričakujemo vas  v PETEK 11.12. OB 19:00 V DVORANI SMELT (Dunajska 160, Ljubljana, poleg Austria Trend hotela in WTC-ja), PRIJAVE SO OBVEZNE PREKO SPODNJEGA OBRAZCA ALI NA INFO@POTOVANJEDUSE.SI (dogodek je brezplačen, seznam prijavljenih pa se bo preverjal na vhodu)


Kako do dvorane:

Dvorana Smelt se nahaja neposredno ob izvozu LJUBLJANA-BEŽIGRAD, nasproti poslovne stavbe Rotonda (okrogla stavba), poleg Austria trend hotela in WTC-ja, pred objektom vidite veliko vodno fontano in A banko. Parkirate lahko direktno za dvorano (plačljivo).

Desno- fotografija dvorane.