Datum in ura:

01.12. 2015

-

Lokacija:

Duhovni atelje Potovanje duše

Vodi:

Cristy Žmahar

Prispevek: 30€

MEDITACIJSKA TERAPIJA™ – DEŽ ODREŠITVE

Datum in ura: 1. december 2015, 19.00 – 21.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tbilisijska 83, 1000 Ljubljana
Vodi: Mihael Žmahar
Prispevek: 30 eur

Ali te težka sidra krivde in zamer, ki jih mogoče gojiš do drugih, ali celo do sebe, vlečejo navzdol in vztrajno poskušajo, da bi se potopil/a pod gladino?  Si želiš da bi končno zadihal/a v lahkotni sapi, katero si zaslužiš že ves čas, a ti preteklost tega ni dovolila? Krivde in zamere so težka sidra, ki lahko potopijo še tako močno in mogočno ladjo. Čas je, dase tvoja jadra obrnejo v smer lahkotnega vetra, ki te bo napolnil z vsemi vesoljnimi občutki ljubezni, ki jih prinaša odpuščanje.

Namreč, tvoje srce je preveč lepo, preveč svetlo, da bi trpelo v temnih kotičkih, kamor so ga potisnili drugi ljudje, ali pa celo ti sam/a. Čas je, da si odpustiš. Da si odpustiš vse tisto kar te razžira od znotraj in te ves čas spominja, da si naredil/a nekaj narobe. In čas je, da odpustiš drugim ljudem… Čas je, da spoznaš, da te nikoli zares niso mogli raniti in, da si ti tisti/tista, ki drži krmilo svoje ladje v rokah. Čas je, da spoznaš, da si zaslužiš mir ljubezen in odpušanje.

To izjemno popotovanje:
-te odpelje v čudovit tempelj dušnega miru in smisla, kjer spoznaš, da si ju zaslužiš tudi ti
-nato tempelj pričara dež iz tekoče svetlobe, ki te objame in pomiri
-prične se odstranjevanje težkih občutkov krivde in zamer, ki jih gojiš do drugih ali sebe
-nato se skrivnostni dež aktivira in prične z razsvetljevanjem temnih energij
-za konec ti tempelj podari dotik svojih varuhov – tisočerih svetlih isker, ki v vsako tvojo celico vnesejo esenco svobode in spomina brezmejnosti.
Nato tvoja duša zažari v tiste občutku svobode, ki si ga iskal/a – mirna, srečna in neomejena:)
In najlepša novica – celotno potovanje vodi tvoj Višji Jaz. Torej, si v najvarnejših rokah na svetu:)  Mojo terapijo sprejmeš toliko kot želiš oz. potrebuješ. Vse je popolnoma usklajeno s tvojimi dušnimi zapisi. Razkrito ti bo tisto, kar je v najvišje dobro zate.
Po koncu popotovanja sem ti na voljo za vsa tvoja vprašanja. Vprašaj vse, kar se bo med terapijo zgodilo:) Zato so mesta omejena. Prijavi se hitro…
Skupinska meditacijska terapija je izjemen izbor za vse, ki bi se radi odpravili na čudovito meditacijsko popotovanje, katero pa je ustvarjeno le za Vas. Namenjena je vsem iskalcem skrivnosti in vsem, ki ljubite meditacijo, duhovna popotovanja in zdravilne elemente, ki so dani človeštvu. Vesolje leži pred našimi nogami, mi moramo samo stopiti skozi ena izmed njegovih neštetih vrat in se prepustiti njegovim energijam. Skupinska meditacijska terapija se odvija tako, da te odpeljem v meditacijo, a hkrati zate odprem posebne portale skozi katere ti je namenjeno potovati. Med tem skozi svoje roke in s pomočjo vodnikov aktiviram iniciacijo terapije. Vsak teden prinaša novo terapijo, novo popotovanje, novo meditacijo, novo možnost. Vsak lahko najde nekaj zase.
Meditacijsko terapijo vodim: Mihael Žmahar, iniciator MEDITACIJSKE TERAPIJE™, trener za samozavest, certificiran učitelj meditacije, certifikat Nlp, svetovalec ob žalovanju in stiskah, Atlantean Healing Practitioner
»Meditacijska terapija mi je prinesla osvežujočo usklajenost notranje biti; jasno vedenje tega, kar sem v najbolj temeljni osnovi. Po njej življenje naenkrat opažam in občutim veliko jasneje, brez iluzornih motenj. Tudi dogajanje v okolici nima več tako resnega izraza in nanj lahko gledam bolj s šaljivega zornega kota. Hvala Mihael, in to mislim z vsakim vlaknom celotnega mojega holograma.«   Daisy Doren
“Močno. Izjemno. Efektivno. Končno sem se spomnila kdo sem in kaj zmorem. Sem že malo pozabila od vseh teh energij okoli. Povezala sem se s svojo dušo. In prejela lepa darila… Pa naj bodo ta moja skrivnost. Tebi pa hvala, Mihael.” A.A.